18 снегопоистващи машини работиха през нощта със задачата да обработят

...
18 снегопоистващи машини работиха през нощта със задачата да обработят
Коментари Харесай

Фандъкова за извадените павета: Това е недопустимо!

18 снегопоистващи машини работиха през нощта със задачата да обработят улиците против замръзване и няма пропуски в работата им. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова пред медиите във връзка със снегопочистването на улиците в столицата. По думите й, работи се предпочитано улиците и булевардите, по които се движи градският превоз. „ Нямам информация от Центъра за градска подвижност за пропуски по тези трасета. Възможно е, несъмнено, по дребни улички да има някакви проблем, само че сътрудниците ще реагират при сигнал и ще почистят”, изясни тя, представена от " Труд ".

По тематиката за извадените съзнателно павета от ремонтирания бул. „ Княз Александър Дондуков “ Фандъкова показа, че в началото не е повярвала на информацията до момента в който не видяла записите. „ Трябва да кажа, че няколко са случаите, когато съм получавала информация от страна на реализатори и контрол, че има такива похищения, само че не желаех да допускам, че това се случва. То е рисково, тъй като се вижда, че загражденията са били преместени, индивидът си е приключил свободно работа и след това ги е върнал. И можеше всеки водач или пешеходец да не види тази образувала се дупка и да падне в нея. За мен това е неприемливо “, разяснява кметът.

„ Само два дни преди този момент получих сигнал, че в същия този обект са вадени павета. Но не повярвах, че това в действителност е по този начин, просто помислих, че са единствено оправдания, тъй като някой не си е приключил работа от страна на строителя “, изясни тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР