18 надзирателки в най-мекия“ затвор във Великобритания са уволнени, защото

...
18 надзирателки в най-мекия“ затвор във Великобритания са уволнени, защото
Коментари Харесай

Заради интимни отношения със затворници: Уволниха надзирателки в затвор във Великобритания

18 надзирателки в „ най-мекия “ затвор във Англия са уволнени, тъй като са имали неразрешени връзки със пандизчии. Тези връзки са съществували в последните 6 години в пандиза Беруин – най-големия във Англия. Той се намира в Рексъм, Северен Уелс.
Шокиращата численост беше оповестена в този момент, а три от нарушителките бяха изправени пред съда след разкриването на действията им в разнообразни интервали от време, оповестява „ Дейли Мейл “.
Според ръководителя на асоциацията на работещите в пандизите Марк Феърхърст, абсурдът е вследствие на това, че са наети „ неверният вид дами “. „ Персоналът, който се е набирал, не е бил на изявленията очи в очи. Всичко се прави по Зуум “.
В пандиза, чието създаване стрива 250 млн. паунда и се смята за суперзатвор, са настанявани мъже нарушители от категория С – такива, които не могат да бъдат пуснати на свободен режим, само че нямат благоприятни условия и предпочитание да избягат. Трите наказани надзирателки са 27-годишната Дженифър Гейвън, 27-годишната Айшеа Гън и 26-годишната Емили Уотсън. Гейвън е наказана на 8 месеца през декември поради връзка с 25-годишния пандизчия Алекс Коксън. Тя му изпращала свои интимни фотоси по Снапчат и го е целувала. Освен това вкарала незаконно и телефон за него. 27-годишната Гън имала забежка с „ рисковия “ пандизчия Хурам Разак, на 29 години. При претършуване на стаята ѝ са открити фотоси по какъв начин двамата се целуват и прегръщат, както и фотоси с телефон, направени в неговата килия. Тя е наказана на една година през 2019 г. Емили Уотсън е наказана на една година през април 2019 година за полови дейности със пандизчия в неговата килия. Тя прекарвала прекалено много време с Джон МакГий и сътрудниците ѝ станали подозрителни, след което направили следствие. Поне при три обособени случая двамата били дружно в килията. Единият път те правили секс, а другите два пъти – тя „ правила полови дейности върху него “. Общият брой на служителките, уволнени по сходни аргументи в пандиза Беруин – 18, стана явен след питане, направено по закона за независимост на информацията.
През 2019 година общо 31 дами надзиратели са уволнени от затвори в Англия и Уелс за неправилни връзки със пандизчии. Сега чиновниците в институцията в Рексъм ще минават през ново образование, с което се цели да се понижат сходни произшествия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР