18 Март Sony разкри подробности за най-новото попълнение в серията

...
18 Март Sony разкри подробности за най-новото попълнение в серията
Коментари Харесай

Sony представи нов пълноформатен 50mm G Master обектив

18 Март
Sony разкри детайлности за най-новото попълнение в серията G Master пълноформатни обективи на компанията - FE 50mm F1.2 GM (модел SEL50F12GM). С оптималната бленда от F1.2, обективът предлага плитка дълбочина на и разрешава по-бързи скорости на пандиза и по-ниско ISO при ниска осветеност. Това го прави съвършен за портрети, сватбена снимка, видео и други.

" С неспокойствие ви представяме нашия 60-ти обектив с E-байонет - FE 50mm F1.2 GM, който предлага нова независимост на креативно изложение и улеснение при прилагане, както при фотоси, по този начин и при видео, като всеки обектив с бленда F1.2, сподели Ян Салмон Леганьор, шеф Продуктов маркетинг, отдел Цифрова снимка, Sony Europe. Ние постоянно се вслушваме в това, което нашите клиенти ни споделят, с цел да им предоставим допустимо най-хубавите технологии в региона на цифровите изображения. FE 50mm F1.2 GM, нашият първи F1.2 обектив за марката α, е безкомпромисно създаден, с цел да дава отговор на непрекъснато изменящите се потребности на актуалните създатели на наличие. "

FE 50mm F1.2 GM включва три XA (силно асферични) детайла, които способстват за постигането на висока резолюция във всяка зона на изображението, която се поддържа даже при F1.2. Технологията Nano AR Coating II пък дейно минимизира вътрешните отблясъци, с цел да се избегнат отблясъците и светлите артефакти (ghosting). С новоразработената диафрагма с 11 ламела и тънко надъхан оптичен дизайн с минимални сферични аберации, обективът реализира безпрепятствено боке в дълбочина както в предния, по този начин и в задния проект, уверени са от компанията.

FE 50mm F1.2 GM разполага с пръстен за ръководство на блендата с on/off превключване на клик опцията, бутон за превключване на режимите на фокуса и два персонализируеми бутона за задържане на фокуса, FE 50mm F1.2 GM съвместява лесното ръководство при работа с професионалния надзор върху процеса.

Обективът е и с резистентен на прахуляк и влага дизайн и флуорно покритие на предните детайли, което защищава обектива от пръстови отпечатъци, прахуляк, вода, мазнини и други замърсители. Разработен благодарение на най-новите симулационни технологии и последните технологии в оптичния дизайн, обективът е изумително стилен и лек (φ87x108mm,778g), което обезпечава лесна подвижност и елементарно боравене с него спрямо други 50mm F1.2 модели.

Новият FE 50mm F1.2 GM ще бъде разполагаем от април и ще се продава на приблизителна цена 4599 лева от разнообразни упълномощени търговци на Sony.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР