18 лунен ден до 21:50 часа на 29 августВ това

...
18 лунен ден до 21:50 часа на 29 августВ това
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 29 август 2018 година

18 лунен ден до 21:50 часа на 29 август

В това лунно денонощие околната реалност ще бъде като огледало, показващо същинската ни същина. Всичко неприятно, което кажат за нас ще бъде истина и по тази причина, дано не се сърдим, а да се замислим, по какъв начин да се избавим от минусите си. Ако кажат хубави неща за нас – радвайте се, тъй като те също ще са истина.

Този ден е въздържан, само че има заплаха да се поддадем на непознато въздействие и да стартираме да подражаваме на някого, заради което би трябвало да се опитаме да запазим умереност на мозъка и обективно да оценяваме себе си и близките. Нека да не се поддаваме на илюзии, низки инстинкти и тъмни мисли. С други думи, като в огледало ще ни се покаже какво сме заслужили.

В този ден би трябвало да се отърсите от егоизма си, колкото и да ни е мъчно.

Не е желателно да ядем месна храна – по-добре орехи, повече растителни масла.

През този ден е уязвима главата и не трябва да се прави интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата. Добре е за процедури на бъбреците.

Днес ще се съвземем след двудневен интервал на интровертност и изчерпателност. Ще усетим огромен прилив на сила, сили и интензивност. Но, дано деликатно да преценяме всяка една обстановка, в която попадаме, да действайте рационално и внимателно. Добре е да запазим вътрешно успокоение и да не бързаме да вземаме решения. Нека не действаме импулсивно и бързо, да премислим всяка една обстановка.

Ще сме под въздействието на бърза и непредвидима сила, която ще идва и ще си отива. Всички наши дейности ще бъдат повлияни, точно от нея. И естествено, събитията, които ще идват при нас, ще са непредвидени, ще сме сюрпризирани от всичко, което се случва, най-много в дома, в фамилията ни, с родители, деца с обичания до нас. Емоциите ни ще са мощни, бурни, ще имаме прекарвания в персонален проект, които могат да ни раздрусат, само че въпреки всичко най-трудните и тежките моменти са в предишното ни.

Уязвима е главата и не трябва да се вършат интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се вършат никакви операции на ушите.

Добре е за процедури и интервенции на бъбреците.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР