18-годишно момиче е арестувано, след като потрошило чуждо имущество в

...
18-годишно момиче е арестувано, след като потрошило чуждо имущество в
Коментари Харесай

Арестуваха дрогирана 18-годишна без книжка в крадена кола

18-годишно момиче е задържано, откакто потрошило непознато имущество в село Сухаче, а на идващия ден аварирала с краден автомобил в Червен бряг, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

На 10 юни, към 23:20 ч., в РУ-Червен бряг постъпил сигнал от жителка на село Сухаче за счупени стъкла на прозорец на къщата ѝ. Изпратеният на място полицейски екип задържал наоколо до адреса 18-годишна от великотърновското село Страхилово.

При огледа станало ясно, че с керамични тухли в двора на парцела, тя счупила прозорец на задна лява врата на лек автомобил, също благосъстоятелност на пострадалата, а след това унищожила двоен стъклопакет на входна врата.

На идващия ден, към 17:50 ч., чиновници на районното ръководство се отзовали на сигнал за пътен случай на кръстовище в Червен бряг. При дейностите на място те открили, че 18-годишната блъснала три паркирани автомобила, до момента в който карала кола, който откраднала минути преди злополуката от улица в града.

По ударените коли са нанесени обилни материални вреди. При инспекцията станало ясно, че тя нямала шофьорска брошура, а пробата ѝ с дрегер отчел приложимост на канабис. Издаден бил ваучър за здравно проучване, само че тийнейджърката отказала кръвна проба. След злополуката е арестувана за период до 24 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР