18-годишният Васил Михайлов, син на заместник окръжния прокурор на Перник

...
18-годишният Васил Михайлов, син на заместник окръжния прокурор на Перник
Коментари Харесай

Прокурорският син, обвинен в побой, остава в ареста

18-годишният Васил Михайлов, наследник на заместител окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов, остава в ареста. Това реши състав на Софийския апелативен съд. Младежът беше задържан на 15 юни поради сигнали за груби нарушавания на публичния ред и съществуване на данни за осъществени закононарушения, оповестява „Труд“.

От прокуратурата показаха, че няма заплаха Михайлов да се укрие, само че неговите самоволни дейности за принуждение са непрекъснати и могат да доведат до осъществяване на ново закононарушение. По тази причина му беше наложена най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Пред съда Васил Михайлов съобщи, че в никакъв случай не е „ скачал без причина “ и помоли за по-лека мярка.

„ Потвърждавам думите на моя юрист, моите дейности не са били подбудени от хулигански подбуди, а са самоотбрана. Никога не съм скачал без причина. Моля за по-лека мярка “, сподели пред съда Васил Михайлов, представен от БГНЕС.

Софийски апелативен съд удостовери решението на Районния съд в София и остави Васил Михайлов в ареста. Младежът беше задържан поради уличния тормоз в град Перник. Според прокуратурата той е извънредно нападателен и нееднократно е показал възприятие за безотговорност. При нападенията е употребявал боксове, ножове и викал другари, които да снимат клипове, настояват още проверяващите.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР