18-годишният ученик Иван Борисов, който преди малко повече от година

...
18-годишният ученик Иван Борисов, който преди малко повече от година
Коментари Харесай

Хлапакът, стрелял по градски автобус в Пловдив, се засрами!

18-годишният възпитаник Иван Борисов, който доскоро повече от година стреля по градски рейс в Пловдив, се изправя пред Районния съд по обвиняване в увреждане на непознато имущество. При типа на публицистите в коридора той побърза да прикрие лицето си с качулка.

Той имал пневматичен револвер STEYR M9-A1, диаметър 4,5 мм, закупен от магазин за фойерверки. Боеприпасите за револвера представлявали железни топчета. Подсъдимият споделил със свои другари и съученици, че има оръжие, и от време на време им го давал да стрелят с него по разнообразни цели – указателни табели, улични лампи, рейсове на градския превоз и други

На 9 ноември 2022 година той се срещнал със свои другари, като носел в раницата си револвера. Всички дружно отишли в учебно заведение „ Елин Пелин " в Пловдив с желанието да стрелят по преминаващи рейсове от градския превоз. Около 21 ч. се задал рейс „ Темса ЛФ 12 ", като в него бил единствено лидерът му, който се придвижвал към гаража на „ Автобусни транспорти " след привършване на работа по линия № 12. Виждайки транспортното средство, подсъдимият създал към него изстрел с пневматичния револвер и металното топче уцелило първото дясно неотворяемо стъкло. То се чупило, а вредата е на стойност 2814,60 лева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР