18-годишният шофьор, който , остава за постоянно в ареста. Това

...
18-годишният шофьор, който , остава за постоянно в ареста. Това
Коментари Харесай

Оставиха в ареста ученика, помлял 3-ма младежи в Петрич, той съжали за случилото се

18-годишният водач, който, остава за непрекъснато в ареста. Това реши благоевградския областен съд.

„ Много скърбя за случилото се,искам домакински арест “, това сподели пред магистратите по време на делото Георги Попстоянов. Само до тези думи се ограничи лидера, предизвикал тежките контузии на едно 17-годишно момче, което остана без крайник, а момиче е с раздробена подбедрица.
 18-годишния прегазил трима младежи на тротоар в Петрич  18-годишния прегазил трима младежи на тротоар в Петрич
Адвокатът бранител на Попстоянов изиска от съда да му наложи мярка домакински арест поради публичното мнение в Петрич, което е настръхнало против момчето и даже имало закани отправяни против него. Защитникът Иво Стефанов съобщи,че осъщественото закононарушение не е съзнателно и Попстоянов няма да се укрие.

Той е възпитаник в 12 клас, не е гамен, живее с майка си и е положително момче, сподели юристът. Прокуратурата обаче отвърна и разгласи,че от април до в този момент младежа е пътувал 22 пъти в Македония, тъй че има причина за укриване. И още, в колата на младежа по време на злополуката са се возили трима негови другари.Те са дали показания,че три пъти са молели момчето да не кара бързо и да не прави дрифтове, само че той не ги е послушал и по този начин е станала нещастието.

Съдът остави за непрекъснато в ареста ученика, а в Петрич бяха подготвени на нови митинги, в случай че вероятно магистратите пуснеха на независимост дванайсетокласника.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР