18-годишният Итън Линденбергер от Охайо отпразнува своето пълнолетие, като си

...
18-годишният Итън Линденбергер от Охайо отпразнува своето пълнолетие, като си
Коментари Харесай

Дете на антиваксъри отпразнува пълнолетие, като си направи всички ваксини

18-годишният Итън Линденбергер от Охайо отпразнува своето пълноправие, като си направи всички ваксини, които през годините не са му били поставяни. Новината обиколи американските медии, откакто стана ясно, че в щата Вашингтон има зараза от морбили, оповестява bTV. Майката на момчето Джил Уилър не ваксинирала сина си, откакто схванала, че е допустимо да се откажеш от наложителната имунизация.

Итън има братя и сестри на възрасти 16, 14, 5 и 2 години, които също не са имунизирани. 16-годишното дете от фамилията също желае да се имунизира, само че защото е малолетно, не може да направи това без единодушието на родителите си.

След като Итън взима решението да се имунизира, се обръща към потребителите в Reddit, с цел да разбере къде би трябвало да отиде, с цел да си направи имунизациите. В изявление за американски медии момчето сподели, че се тормози най-вече за 2-годишната си сестра.

“Къса ми се сърцето като се замисля, че може да се разболее от морбили и това ще е ”, разяснява той.

В изявлението Итън изясни също какво е мнението на родителите му за имунизациите.

“Родителите ми считат, че имунизациите са някакъв държавен скрит план. Това е неуместно и съм имал безбройни кавги с тях на тази тематика. Заради техните вярвания аз в никакъв случай не съм бил имунизиран – един господ знае по какъв начин съм останал жив ”, разяснява момчето.

Майката на Итън разяснява, че възприема неговото решение да си сложи всички изпуснати ваксини като “шамар в лицето ”.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР