18-годишният джендър Соня Георгиева от Бургас се превърна в сензация

...
18-годишният джендър Соня Георгиева от Бургас се превърна в сензация
Коментари Харесай

Джендърът Соня, която стана Джак и шашна журито на „Гласът на България“, крие брутална младост и пикантна връзка с...

18-годишният джендър Соня Георгиева от Бургас се трансформира в сензация за една нощ, откакто шашна с външния си тип журито на „ Гласът на България “. Ученичката в Професионалната гимназия по туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров” се появи облечена като мъж, а визията и гласът й тотално объркаха менторите, които се обръщаха към Соня в мъжки жанр.



Самата тийнеждърка съобщи, че се усеща момиче, само че не пожела да приказва за половата си ориентировка. Предаването също не акцентира на тази тематика, защото в основата на „ Гласът на България” стои точно гласът и музиката.

Появиха се обаче пикантни истории от предишното на джендъра Соня. В обществената мрежа Facebook тя се е прекръстила на Джак и е обвързана с момиче на име Николета К. Това е нейната интимна другарка от към година, написа в. „ Уикенд “.

„ Много постоянно ме бъркат за момче. Аз съм си момиче, само че по този начин повече се одобрявам. Никога не съм ходила с рокли. Мисля, че половата ми ориентировка си проличава и не е належащо да я разисквам. Неудобно ми е да приказвам за нещо сходно. Досега не съм се сблъсквала с неприемане. Майка ми сега ме поддържа и е до мен “, сподели Соня.

Бургазлийката признава, че е събрала храброст да подстриже косата си и генерално да промени външния си тип едвам на 18-ия си рожден ден – на 9-ти юни м. година Дотогава Соня има дълга кестенява коса и визията й е напълно момичешка. Така обаче не се харесва.



Соня се оказа с много бурна младост. Талантливото момиче разкри, че е сменила цели 6 учебни заведения. Не ходела на занятия като митинг против майка й, която от дълги години работи в Гърция. Когато станала на 13, признала на родителката си, че лесбийка. Майка й реагирала бурно, отвърнала, че това е някакъв неин каприз, двете имали спор. Днес към този момент са изгладили несъгласията си.

Заради протеста си като ученичка, Соня е изключвана от учебно заведение. Затова сега тя е в девети клас, независима форма на образование в ТОХ-а.

„ Не съм глупава, не съм и гамен, само че просто не ходех на учебно заведение. Донякъде беше форма на митинг против майка ми, с която имахме жестоки разправии. Сега съзнавам, че е било нелепост. Просто това беше моя зов за внимание в една враждебна среда, която отхвърляше да ме одобри “, разяснява Соня.

Тя показа още, че е почнала с осъществявания на своя любим Джъстин Бийбър, а фантазията й е да запише лична ария.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР