18 годишният Бруклин Бекъм ще следва фотография от септември, пишат

...
18 годишният Бруклин Бекъм ще следва фотография от септември, пишат
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм показа фотографията си, но го оплюха

18 годишният Бруклин Бекъм ще следва снимка от септември, пишат английските издания. Той е благополучен и към този момент събира багажа си за университета. Бруклин даже има опит като фешън фотограф за акция на фешън къща " Бърбъри " предходната година, при която снима професионални манекени в Лондон.

 Снимка 305253

Кадър от фотосесията със 17-годишния дебютант зад камерата

Най-големият наследник на Виктория и Дейвид Бекъм е разпален към фотографията и скоро показа лична фотографска книга, която обаче не получи ласкави мнения от рецензията. Зрителите са безапелационни, че даже и да има някакъв гений Бруклин има още доста да учи.

 Снимка 305249

Кадър на дребния му брат Ромео

Фотографската книга носи заглавието " Какво виждам ". В нея Бруклин споделя за живота си посредством серия от авторски фотоси и такива, на които модел е самият той. Всяка глава е за друга история, като Бруклин самичък е писал текстовете и заглавията.

Професионалните критици и фотографи бяха, меко казано, скептични към креативните опити на Бекъм- младши, а обществените мрежи Туитър и Инстаграм разделиха публиката на два лагера - про-Бруклин и анти-Бруклин, написа " 24 часа ".

 Снимка 305248

Портрет на жена

Негативите обраха неналичието на техника на снимане, неприятното качество и размазаните изображения на прохождащия фотограф. Критика и насмешки провокираха и описанията на фотосите, които той разгласява.

 Снимка 305251

Някои бяха избрани като " парадоксални ", " извънредно занимателни " и " неуместни ", като тази фотография на слон.

Смешно е заглавието, което Бруклин е разгласил: " Слонове в Кения. Толкова сложни за снимане, само че пък невероятни за наблюдаване ". На фотографията обаче слонът е имобилен и в действителност се вижда само силуетът му, тъй че на практика е неосъществим за наблюдаване.

 Снимка 305250

Портрет на художник от продукцията " Крал Артур ", в която роля имаше татко му

На премиерата на " Какво виждам " участваха както Виктория и Дейвид Бекъм, по този начин и по-малките братя на изгряващия фотограф Ромео и Круз, които го поддържат в креативните му планове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР