18-годишната Захара, която е най-голямата осиновена дъщеря на разпадналата се

...
18-годишната Захара, която е най-голямата осиновена дъщеря на разпадналата се
Коментари Харесай

Порасналата щерка на Брад Пит не желае да общува с него

18-годишната Захара, която е най-голямата осиновена щерка на разпадналата се към този момент холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит, изрично не желае да поддържа връзка с татко си по никакъв мотив. Чернокожото момиче и артистът не са се чували повече от 4 години, а тя изцяло го е заличила от живота си. избрала е да се солидаризира с Анджелина Джоли, отбелязва на страниците си списание „ Пийпъл “. Тя даже е безапелационна, че не желае да вижда своя осиновител до края на дните си.

 

След като през август напусна дома си, Захара отпътува да учи в едно от най-престижните американски образователни заведения – женския филантропичен лицей за афроамериканци „ Спелман “ в Атланта.

 

Така и не излиза наяве специалността, която си е избрала, само че пък за сметка на това се оказва, че неотдавна е била призната в елитното студентско общество „ Алфа Капа Алфа “. Церемонията по посвещаването е била преди седмица, а всички девойки са били в идентични черни рокли.

 

След като извикали името й в тълпата, Захара се показала като Джоли и даже не загатнала името на татко си, давайки ясно да се разбере, че няма никакви планове да усъвършенства връзките си с него.

 

Припомняме, че Бранджелина се разведоха преди седем години, само че от самото начало не стопираха да вземат решение проблемите с попечителството в съда. Общите им деца останаха при Анджелина, а артистът настоя, че също желае да има интензивно присъединяване в живота им. До момента разногласията сред двамата не са довели до на никое място и те не престават да се съдят.

 

Захара надалеч не е единствената, която се отхвърли от Пит. Шайло направи това още през 2021 година, въпреки и единствено в профилите си в обществените мрежи.

След като холивудската двойка се разделиха Анджелина се отдаде на работата си, а Брад подрежда персоналния си живот. Както е известно той излиза с фитнес треньорката Инес де Рамон, наричайки я другата му половинка. Източници издават, че Брад се усеща за първи път същински благополучен след развода и има вяра, че от тази връзка ще излезе нещо съществено.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Захара Шайло попечителство Брад Пит Анджелина Джоли актьори
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР