18-годишната победителка в Гласът на България - Надежда Ковачева предизвика

...
18-годишната победителка в Гласът на България - Надежда Ковачева предизвика
Коментари Харесай

Взрив!! Надежда Ковачева от "Гласът": Слави Трифонов ме обиди, не искам да чувам за него! (СНИМКИ)

18-годишната победителка в " Гласът на България " - Надежда Ковачева провокира много спорни мнения с успеха си, само че това е обикновено и нормално се случва с всеки един любимец - било то в риалити, в конкурс и прочие...

Фактите са си обстоятелства, а главният при Надето е, че е надарена и може да пее - нищо, че даже Мариана Попова я упрекна, че е пяла подправено на финала, само че момичето е лекувало ангина.

Надежда Ковачева има пред себе си бъдеще и нека някой да й подаде ръка, тъй като преди време не са го създали. Ако се чудите от кое място ви е познато лицето й, ще ви кажем - от " Шоуто на Слави ", където 11-годишната тогава Надя се яви на състезанието за партньорка на дребния господин Андреев.

Ковачева съумя да се класира и на самия край, само че Дългия избра своята фаворитка и тя бе Даниела Пирянкова, която феновете никога не харесваха повече от Надежда. Към момента въпросната Пирянкова е следващата чалгарка, носеща името Данна и пееща простотии.

Малката Надежда обаче още си спомня за огорчението и обидата, които е изпитала тогава и какъв брой е плакала след решението на Слави. Защото беше видно, че публиката харесва повече нея - и като глас, и като сексапил, и като държание на сцената.

" Слави доста ме обиди. Харесвах го, само че от този момент не желая и да чуя за него ", признава пред околните си певицата.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР