18-годишен мъж е арестуван за фаталното намушкане с нож на

...
18-годишен мъж е арестуван за фаталното намушкане с нож на
Коментари Харесай

Видео заснема смъртоносно намушкване на мъж пред очите на приятелката му в Ню Йорк

18-годишен мъж е задържан за съдбовното намушкане с нож на прочут публичен деятел, който се прибирал вкъщи от женитба с приятелката си рано в понеделник.

32-годишният Райън Карсън беше на автобусна спирка в Бруклин малко преди 4 часа сутринта, когато се изправи против мъж, който риташе скутери на улицата, сподели началникът на детективите на NYPD Джоузеф Кени пред кореспонденти в сряда.

" Какво гледаш? " мъжът сподели на Карсън, който се опита да понижи напрежението, преди да бъде намушкан три пъти, един път в сърцето, съгласно Кени. Нападението е снимано на видео.

Подробности за убийството бяха разкрити по време на брифинг в сряда, на който полицейското ръководство на Ню Йорк разгласи спад на убийствата, стрелбите и други насилствени закононарушения тази година.

Полицията в четвъртък разпознава обвинения като Брайън Даулинг, който е изправен пред обвинявания в ликвидиране с покварено равнодушие и незаконно владеене на оръжие, съгласно представител на NYPD.

Карсън седял с приятелката си на автобусна спирка в Бруклин рано в понеделник, когато мъж в тъмна качулка на Champion минал около тях, сподели полицията. Когато мъжът беше на към 40 фута, Карсън и дамата станаха и потеглиха към дома й.

Ryan Carson Райън Карсън Отвъд пластмасите

Мъжът ритал мотопеди и скутери, паркирани на улицата, и по-късно се изправил против Карсън, който застанал сред мъжа и приятелката му, съгласно Кени.

„ Успокойте се. Успокой се “, чува се по какъв начин Карсън споделя на мъжа, който в един миг удря пестник на Карсън, съгласно видеото.

Заподозреният извади нож и се насочи към Карсън, който се отдръпна и се спъна, преди да бъде намушкан три пъти, сподели Кени.

„ Докато господин Карсън лежеше обречен на смърт на тротоара, мъжът с ножа го рита в гърдите, заплашва да намушка спътницата и я плюе в лицето “, сподели Кени.

Миг по-късно се появи жена, която се извини на приятелката на Карсън за нападението и промърмори името „ Брайън “, съгласно Кени.

„ Отидете да го гледате “, споделил спътникът на Карсън на дамата, имайки поради нападателя, съгласно видеото.

Работодателят на Карсън, New York Public Interest Research Group с нестопанска цел, в изказване си спомня Карсън като „ обичан чиновник, сътрудник и другар и изобретателен, надарен, безсърдечен и оптимистичен бранител на студентите и околната среда “.

Карсън, дълготраен уредник на акции, който стартира като студент в института Прат, заемаше разнообразни позиции в продължение на десетилетие, в това число разпространение на общността и като старши управител на акция за твърди боклуци за акцията на организацията за разширение и модернизиране на щатския закон за депозитите на бутилки.

„ Райън беше съвършен екипен състезател, който с наслада би поел главните задания за „ блокиране и справяне “, нужни за прогрес и победа по даден проблем, само че също по този начин блесна в светлината на прожекторите като водач, управител на акция и представител “, се споделя в изказването.

Изображение от брифинг на престъпната статистика на нюйоркската полиция показва Райън Карсън, обвиненият за смъртоносното намушкане с нож на Райън Карсън. Изображение от брифинг на престъпната статистика на нюйоркската полиция показва Райън Карсън, обвиненият за смъртоносното намушкане с нож на Райън Карсън. полицията в Ню Йорк

Карсън беше добре прочут в политическите кръгове на Ню Йорк.

„ Райън Карсън трансформира пристрастеността си в цел “, сподели кметът Ерик Адамс. „ Той се застъпваше неуморно за другите и дарителският му дух беше опора за всички. “

„ За доста от нас Райън Карсън беше другар, ментор и съдружник и ние сме опустошени от убийството му “, сподели публичният юрист на Ню Йорк Джуман Уилямс.

На брифинга в сряда чиновници споделиха, че убийствата са намалели с съвсем 11% тази година в съпоставяне със същия интервал на предходната година.

Както изнасилванията, по този начин и кражбите с щурм са намалели с повече от 12% тази година, сподели полицията. Стрелбата е намаляла с 26,6% тази година спрямо предходната година. Престъпността в метрото е намаляла с 5% за годината, съгласно комисаря на полицията в Ню Йорк Едуард Кабан.

Спадът в тежките закононарушения се дължи на новите тактики за пренасочване, в това число наводняването на квартали с висока престъпност с хиляди служители на реда през летните месеци и наемането на повече анализатори на престъпността, сподели полицията.

Въпреки пониженията общата престъпност е намаляла леко за годината, което се дължи частично на съвсем 6% скок в закононарушенията и 19% нарастване на кражбите на коли, съгласно NYPD.

Рей Санчес от CNN способства за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР