18-годишен е задържан в Пловдив заради побой. Той е счупил

...
18-годишен е задържан в Пловдив заради побой. Той е счупил
Коментари Харесай

Младеж счупи носа на пловдивчанин заради запалка

18-годишен е арестуван в Пловдив поради побой. Той е счупил носа на чужд, а повода е станала запалка. Преди два дни на кръстовището на улица „ Сергей Румянцев “ и бул. „ Христо Ботев “, към 2:00 часа през нощта, 18-годишният гамен срещнал инцидентно потърпевшия 19-годишен юноша.

Двамата не се познавали. При разминаването си те разменили реплики.

По-малкият изискал запалка за цигара, само че 19-годишният нямал. Това станал мотив за спор сред тях. Хулиганът бил използвал алкохол и нанесъл побой на 19-годишния юноша, като му предизвикал строшаване на носните костици и голям брой кръвонасядания по тялото.

През това време мобилният телефон на потърпевшия паднал на земята. Обвиняемият го взел и хвърлил към оградата на близка къща, след което си тръгнал. На място дошъл екип на Спешна помощ и полицейски чиновници.

Пострадалият е бил откаран в болничното заведение, където е настанен за лекуване. Няма заплаха за живота му. Само за няколко часа побойникът бе арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Открит е бил мобилният телефон и конфискуван, както и открит механизма на осъществяване на действието. 18-годишният не е осъждан досега. Спрямо него е взета мярка за неотклонение „ Гаранция “ в размер на 2 000 лв..

За осъщественото закононарушение законът планува наказване, отнемане от независимост “ до три години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР