18 години затвор при първоначален строг режим и изплащане на

...
18 години затвор при първоначален строг режим и изплащане на
Коментари Харесай

Родителите на малката Никол ще обжалват присъдата на акушерката

18 години затвор при първичен непоколебим режим и погашение на обезщетение от 400 000 лв. - това е присъдата, която съдът наложи на акушерката Емилия Ковачева . Тя бе приета за отговорна по обвиняването, че съзнателно е пробвала да умъртви посредством побой четиридневната Никол през април 2015 година.

18 години затвор за акушерката Емилия Ковачева

Делото продължи повече от две години, а наказването е по-голямо от 12-те години, които изиска прокуратурата и по-малко от доживотния затвор, който желаеха родителите на Никол. Пред публицисти те обявиха, че п рисъдата е едно положително начало, само че ще я апелират пред Апелативния съд.

" Объркан съм, тъй като страстите са повече, да не ви се случва сходно нещо ", сподели бащата на Никол пред публицисти. Той е безапелационен, че решението на Софийския градски съд не е краят , а " началото на края ".

Записът на побоя над дребната Никол е достоверен

" На този стадий считам, че присъдата е положително начало към идната инстанция, тъй като ние ще апелираме ", сподели още той. По думите му Емилия Ковачева сменила няколко пъти версиите си : " В началото призна всичко, след това беше преуморена, по-късно имаше бели петна, в този момент споделя че не го е направила ".

Бащата показа, че дъщеричката му е добре и е " огромен престъпник ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР