18 души са настанени в лечебни заведения в Ловеч Броят

...
18 души са настанени в лечебни заведения в Ловеч Броят
Коментари Харесай

Девет станаха жертвите на катастрофата край село Микре

18 души са настанени в лечебни заведения в Ловеч

Броят на починалите при тежката злополука край ловешкото село Микре набъбна на 9 души. В болничното заведение са умряли още двама от настанените ранени след случая. 18 души са настанени в болничното заведение в Ловеч. В Плевен е превозен един от ранените в тежко положение. Извършва му се интервенция. Някои от ранените са в доста тежко положение, с заплаха за живота, съобщи БГНЕС.

Припомняме, страшната злополука стана на основния път София – Варна в региона на ловешкото село Микре. Тежкият пътен случай се случи минути преди 13 часа през днешния ден. Сигналът към полицията е подаден в 12:50 часа. Челно са се блъснали пътнически микробус с пернишка регистрация и товарен автомобил от Шумен. Шофьорът и спътникът му от шуменския камион са ранени. Сред починалите е 48-годишният водач на микробуса, в който са пътували 26 души. В буса, участник в злополуката, са пътували хора от Центъра за обществена рехабилитация и интеграция за незрящи в Перник, които се прибирали от образование в Дряново.

Министър-председателят разпореди министерството на превоза да извърши цялостна инспекция на микробуса, участник в злополуката. Продължават огледите и избавителните дейности на място. Тепърва ще се откриват и аргументите за зародилия тежък пътен случай. По предварителна информация евентуално е отговорен лидерът на авариралия бус.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР