18-часов изборен маратон по bTV в изборния ден на 2

...
18-часов изборен маратон по bTV в изборния ден на 2
Коментари Харесай

18 часа изборен маратон по bTV: Какво ще видят зрителите в деня на вота?


18-часов избирателен маратон по bTV в изборния ден на 2 октомври. Започваме в 7 ч. сутринта и продължаваме до 1 ч. вечерта. Зрителите ще се разсънят сутринта с Мария Цънцарова.

„ Ще дадем един жизнерадостен старт на изборния ден. С всички наши сътрудници, които са на доста точки в страната и чужбина, ще покажем онлайн всичко, което е случва в изборните секции. Виктория Петрова ще бъде с мен в студиото и сме поканили доста забавни събеседници, с които ще приказваме за проблемите, които стоят пред България “, сподели в „ Тази заран “ Мария Цънцарова.

Лили Боянова, Иван Георгиев и Светослав Иванов също са част от огромния екип, който ще работи на изборите.

„ Ние с Иван ще представяме резултатите в студиото. Започваме в 16 ч. с данните, които можем да оповестим към този час досега, в който ще се оповестят и първите резултати “, сподели Лила Боянова.

„ Екипът на bTV е подготвил и няколко проучвания, чиито резултати ще представим в студиото – за настройките на хората, какви тематики ги вълнуват, от какво се опасяваме и на какво се надяваме като общество. Всички тези неща ще представим във времето до 19 ч. Малко по-късно ще дадем отговор и на най-важния въпрос – какво следва “, сподели от своя страна Иван Георгиев.

„ Всички избори са с друг заряд в друг исторически миг. Тези обаче са в действителност в един доста основен исторически миг и по тази причина са доста значими за цялото общество. Мисля си, че упованията към политиците ще са доста огромни след 2 октомври “, разяснява Светослав Иванов.

По думите му изборите в неделя ще бъдат следени с доста огромен интерес от цяла Европа.

„ С Антон Хекимян започваме в 16 ч. и ще продължим до 1 ч., а може и до по-късно. Всичко се случва “, добави Светослав Иванов.

bTV Новините отваря за повторно и изборната Арена с водещ Мария Цънцарова. Там, където с изключение на забавни хора, публиката ще има и своята основна роля с въпросите, които желае да зададе.

Какво още описаха те за това какво ще видят феновете в изборния ден - гледайте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР