17 спирки в ЖР Тракия вече имат видеонаблюдение. То бе

...
17 спирки в ЖР Тракия вече имат видеонаблюдение. То бе
Коментари Харесай

17 спирки в Тракия вече са с видеонаблюдение, да му мислят...

17 спирки в ЖР " Тракия " към този момент имат видеонаблюдение. То бе инсталирано, с цел да се постави завършек на вандалските прояви. Не един път заслоните за пътуващите бяха потрошавани, а ремонтът на всеки един излизаше солено на бюджета.

" Използвам случая да кажа на вандалите - имаме 17 спирки с видеонаблюдение, тъй че идващия път си помислете хубаво, преди да действате ", показа кметът на регион " Тракия " Костадин Димитров. И се похвали с следващото пространство ремонтирано пред блок 21 в комплекса.

" Има домоуправители, които носят смяната на местата, където добросъседстват. Саниран блок и помощ от нас, с цел да стане пред входа най-малкото безвредно ", сподели кметът и благодари на всички за положителните думи и на изпълнителите за бързото видоизменение на пространството.

" На всички, които ще питат пред нас по кое време, споделям, че не сме спирали и се надявам да продължим в същото движение, което, несъмнено, зависи и от бюджета, гласуван за " Тракия ", изясни Костадин Димитров. Междувременно той посочи, че стартира и запълването на неравностите по Околовръстното на " Тракия " и други места.

Снимка: Фейсбук
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР