17 са огнищата на коронавирус в София, не е дифузно

...
17 са огнищата на коронавирус в София, не е дифузно
Коментари Харесай

17 са огнищата на коронавирус в София

" 17 са огнищата на ковид в София, не е дифузно разпространяването ". Това съобщи шефът на столичното РЗИ доктор Данчо Пенчев пред  БНТ .

" При 516 новозаразени, в София са 138 - предстоящо покачване ", сподели още той, като изясни, че ситуацията в София е спокойна и предвидима.

" За страдание общо броят на записаните случай трансферира психическата граница от 6000, притеснителна е броя на инфектираните медицински лица - 455 на територията на София, нормално експерти от коронавирус отделения, реанимационни отделения и инфекциозни отделения, т.е. хората на първа линия ", предизвести шефът на столичната РЗИ. 

Той увери, че защитните дрехи са изцяло задоволителни, само че умората също се трансформира също във фактор в разпространяването.

" Имаше едно разпределяне в редиците на личния състав, а и в цялото общество, и това към този момент дава резултат. Това, което всички експерти споделят, че е предстоящо покачване на разпространяването, не можем да избягаме от събитията от Европа и света ", добави доктор Пенчев

Случаите в огромен % са единствено носителство и доста леко изявени клинични форми.

" При бежанския лагер на " Военна рампа " има 7 инфектирани, това е импортирана зараза. Заразените и контактните са изолирани, РЗИ забрани въвеждането на нови бежанци в този център без обзор от доктор, както и да са PCR негативни ", изясни той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР