17 Май NewStar, нидерландския производител на AV и ИТ стойки

...
17 Май NewStar, нидерландския производител на AV и ИТ стойки
Коментари Харесай

AV и ИТ стойките NewStar са вече се продават на българския пазар

17 Май
NewStar, нидерландския производител на AV и ИТ стойки и решения, навлиза на българския пазар. Компанията предлага решения, които да отговорят на потребностите на потребителите, ИТ фирмите и професионалните AV инсталатори. Портфолио ѝ включва необятна гама преносими стойки за стена, бюро и таван, подобаващи както за широкоформатни екрани, по този начин и за профилирани артикули от сферата на медицината. Продуктите на нидерландския производител се дистрибутират у нас от Поликомп.

NewStar създава и решения, предопределени за стандартни преносими компютри, таблети и стойки за мобилни смарт телефони. Компанията има повече от 25 години опит в основаването на стойки за усъвършенствана офис среда, търговия на дребно, обучение, държавно ръководство, опазване на здравето, бизнес, хотелиерство и домашна приложимост.

" Широката гама артикули и промишлености, в които се употребяват решенията, отваря благоприятни условия за спомагателни продажби и още повече бизнес, както за фирмите от ИТ бранша, по този начин и за качествени планове, свързани с ергономията, за интериорни дизайнери, експерти от AV промишлеността, обществения бранш и други, с които към този момент можем да изградим по-удобна, ергономична и функционална среда ", сподели Стефан Трашлиев, представител на NewStar в България.

" Нашата цел постоянно е била да даваме повече благоприятни условия и решения за монтаж на техниката, както на крайните потребители; по този начин и на фирмите и експертите, които желаят да усъвършенстват пространството на бюрото, в магазинната мрежа или просто търсят ергономия в всекидневието си " - сподели Ричард Парис, управител продажби за Европа.

NewStar е учредена през 1996 година Компанията работи от централа, ситуирана покрай Амстердам, Нидерландия. Продуктовите решения и стойки NewStar се продават допълнително от 32 страни по света.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР