17 лунен ден от 21:20 часа на 29 юлиТова е

...
17 лунен ден от 21:20 часа на 29 юлиТова е
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 29 юли 2018 година

17 лунен ден от 21:20 часа на 29 юли

Това е ден, в който всеки получава вътрешната си независимост, натрупва, изпитва насладата на битието, среща идеалната обич!

Този ден е желателно да се организира като ден на контактите, веселието, разкрепостяването, ден на речите, песните, груповите практики. Препоръчва се да пиете в умерено количества студено и изсъхнало вино – като знак на познанието на вечността и екстаза, връзката с придвижването и насладата.

Но имайте поради, че денят носи неконтролирани сили, които могат да ви отведат не където би трябвало. Въздържайте се от делова интензивност.

Луна без курс 12:26 до 24:00 часа

Не се стартира нищо ново, никакво начинание.
Не е желателно да се подписват контракти, документи
Да не се стартират никакви значими настоятелен диалози и договаряния
Да не се подписва брак
Избягвайте да пътувате в чужбина
Да не се афишира обществено желанието за осъществяване на планове
Положително въздействие за Луна без курс:

Време за разходки с другари, срещи, само че не и настоятелен
За ментални и духовни занимания
Неделният ден ще бъде много деен и ефективен, без значение от това, че е почивен ден. Може да успеем да осъществяваме всичките си проектите. Днешният ден ще бъде доста оптимистичен, позитивен, цялостен с хармонична сила. Огромни стремежи и цели, упоритости, мощни желания. Това ще е денят през днешния ден. Идеите ще бликат доста бързо и внезапно ще получаваме реформаторски мисли, които ще слагат основите на една нова фаза в бъдещето ни. Да не се опасяваме да ги споделяме с нашите другари, тъй като в тяхно лице ще забележим огромна опора, и ще се усещаме сигурни и спокойни с тяхната помощ.

Ще имаме опция и време, да създадем нови запознанства, които ще ни бъдат в изгода за началото на нови и перспективни планове и цели. Много бързо ще съумеете да навлезете в нужното пространство и конюнктура, с цел да осъществите планове си.

Днес ние ще виждаме напред в бъдещето. Възползвайте се от този прелестен миг и не го изпускайте.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания.
Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедри, водата въздейства благотворно. Препоръчват се физически извършения и действия за оживление на кръвта.

Автор: Ивелина Рускова, астролог
аstroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР