17 коли са отнети от пияни или дрогирани шофьори от

...
17 коли са отнети от пияни или дрогирани шофьори от
Коментари Харесай

17 отнети коли от пияни и дрогирани шофьори и 49 присъди само за месец

17 коли са отнети от пияни или дрогирани водачи от началото на август, когато бе признат законът. Общо присъдите са 49, като в останалите 32 случая хората са платили цената на колите, защото не са били притежатели. Това заяви вътрешният министър Калин Стоянов на националното заседание на Министерство на вътрешните работи. На него участват и премиера акад. Николай Денков, времвювнният основен прокурор Борислав Сарафов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и други.

Той разгласи, че общо 309 коли са били конфискувани. По множеството случаи още се водят каузи. Като цяло измежду приемането на закона имало по-малко хванати приятни и дрогирани. Стоянов обърна внимание и на идните избори за кметове и общински съветници. Обяви, че би трябвало да се работи с контингента. Очаквал и мръсна акция против дейностите на Министерство на вътрешните работи.

Стоянов подсети, че за пръв път от 2 години ще има звено за битка с купени избор сред Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и ДАНС. Вече е пусната и горещата линия, на която да се подават сигнали.

" Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи ще си взаимодействат. Гражданите би трябвало да знаят, че отиват на едни почтени избори, на които техният глас ще бъде зачетен ", уточни Сарафов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР