17-ият херцог на Уескар и съпругата му София Палазуело наскоро

...
17-ият херцог на Уескар и съпругата му София Палазуело наскоро
Коментари Харесай

Испанският херцог каза, че трябва да съкрати дългото от 25 думи име на дъщеря си

17-ият херцог на Уескар и брачната половинка му София Палазуело неотдавна кръстиха второто си дете София Фернанда Долорес Кайетана Тереза ​​Анджела де ла Крус Микаела дел Santisimo Sacramento del Perpetuo Socorro de la Santisima Trinidad y de Todos Los Santos.

Аристократът, директен потомък на крал Джеймс II от Англия, е споделил, че разпоредбите на регистъра гласят, че името, обещано на дете, би трябвало не надвишава повече от „ едно съставно име “ и „ две елементарни “.

„ В регистрацията името, обещано на детето, ще бъде изразено, макар че не може да бъде записано повече от едно съставно име, нито повече от две елементарни “, съгласно втория член от закона за имената и семействата и техния ред, събрани в Официален държавен вестник.

Името се оповестява в символ на респект към умрялата херцогиня на Алба, други членове на фамилията и религиозни предания.

„ Първото име, София, да вземем за пример, беше определено в чест на нейната майка и баба, София Барозу, а второто, Фернанда, в символ на респект към нея татко, херцог на Уескар, както и нейният прачичо, Фернандо Мартинес от Ирухо, маркиз на Сан Висенте дел Барко “, оповестява El Pais.

Украински духовник измежду петима души, задържани, откакто испанската полиция конфискува бижута на стойност £52 милиона

Кръщенето се организира в Сан Роман в историческия център на Севиля на 7 октомври, последвано от вечеря в градините на двореца Дуенас.

Тук беше кръстена и първата щерка на херцога през 2021 година

Прочетете повече в Sky News
Саграда Фамилия в Барселона е съвсем приключена, защото кулите са короновани
Свещеник измежду петте задържани, откакто полицията конфискува бижута на стойност £52 милиона

Много посетители участваха на кръщенето, в това число Матилде Солис, бабата на девойките, и Хорхе Рохас, непосредствен другар от детството на херцога.

< p> София също носеше полата за кръщене, която сестра й и татко й използваха, съгласно El Pais.

Херцогът е един от осемте внуци на починалата херцогиня на Алба, известна като най-богатата жена в Испания.

Покойната херцогиня Мария дел Росарио Кайетана Алфонса Виктория Евгения Франсиска Фиц-Джеймс Стюарт и де Силва беше най-титулуваната персона в света съгласно Световните върхове на Гинес.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР