17-годишен младеж е загинал след падане в асансьорна шахта на

...
17-годишен младеж е загинал след падане в асансьорна шахта на
Коментари Харесай

17-годишен загина от София загина при опит за екстремно селфи

17-годишен юноша е умрял след рухване в асансьорна шахта на зарязан градеж в Приморско, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

На 28 юли към 01.05 часа в Районно ръководство - Приморско е получено известие за случай в зарязан градеж, ситуиран на ул. "Съединение " в Приморско, след хотел "Престиж " наоколо до ММЦ – Приморско, при който в асансьорна шахта паднал 17 годишен софиянец и умрял на място. Констатирано е, че причина за случая е панорамна фотография, която починалият юноша и негов 17-годишен другар решили да създадат от изоставената постройка. След случая 17-годишният свидетел алармирал полицейските чиновници, който отделили местопроизшествието и направили първичен оглед. Тялото на младежа е откарано за аутопсия в поделение "Съдебна медицина " при УМБАЛ – Бургас.

17-годишният свидетел обяснил, че дружно със свои другари наели квартира в Приморско за лятната почивка. Решили импулсивно да създадат панорамни фотоси, като не решили риска и макар обезопасяването на незавършения градеж, проникнали в постройката и се изкачили до последния й етаж.

По случая е формирано досъдбено произвеждане. Работата продължава от чиновници на Районно ръководство – Приморско.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР