16-километровата отсечка беше въведена в експлоатация на 17 октомври м.

...
16-километровата отсечка беше въведена в експлоатация на 17 октомври м.
Коментари Харесай

Затварят част 16 км от магистрала Хемус за изпитания на настилката



16-километровата права беше въведена в употреба на 17 октомври м. година

Целта на измерванията , които са част от гаранционното обслужване на сектора, е инспекция на техническите характерностите на пътната настилка - равност, носимоспособност и други, както и инспекция на експлоатационното положение на магистралния сектор, в това число от строителния контрол, показват от АПИ.

По-голяма част от дейностите ще се правят през нощта в работни дни, с цел да не се затруднява трафикът денем и в почивните дни.

При осъществяване на измерванията придвижването ще се пренасочва по пътя Търговище - Шумен.

На 3 август, от 20:00 часа до 8:00 часа на 4 август, както и през нощта на 8 август, трафикът още веднъж ще бъде спрян единствено в посока Варна в правата от пътен възел " Буховци " до пътен възел " Белокопитово " на Автомагистрала " Хемус " и пренасочен по пътя Търговище - Шумен.

От 20:00 часа на 7 август до 8:00 часа на 8 август ще бъде спряно придвижването единствено в посока София и пренасочен по първокласния път Търговище - Шумен. Необходимо е водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, като следват прецизно поставената пътна сигнализация, допълват от АПИ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР