16-годишно момче от септемврийското село Семчиново с множество травми е

...
16-годишно момче от септемврийското село Семчиново с множество травми е
Коментари Харесай

Тийнейджър е в болница, паднал с джип в пропаст под връх Милеви скали - 112

16-годишно момче от септемврийското село Семчиново с голям брой контузии е признато в регионалната болница в Пазарджик, откакто джипът, в който се возил, паднал в бездна под връх „ Милеви скали “.

Инцидентът е станал през нощта на сряда против четвъртък, заяви представителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

В ОДМВР в града се обадили от Спешно поделение на МБАЛ-Пазарджик и съобщили, че при тях е докарано дете с фрактури в региона на таза и ребрата. Според лекарите момчето е потърпевшо при пътно-транспортно произшествие, само че с цел да се обясни изцяло повода за ранения малолетен юноша, екипи на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи отпътували на мястото на случая.

Оказало се, че няколко часа по-рано момчето пътувало в джип „ Сузуки “ по пътя сред село Семчиново и местността „ Милеви скали “. Водач на автомобила бил 49-годишен негов съселянин, а колата била без регистрационни табели. При нахлуване на замръзнал сектор и превръщане посоката на придвижване задните колела на джипа надвиснали над близката до пътя урва.

Шофьорът и возещият се до него мъж съумели да изскочат, само че малолетният останал вътре. Автомобилът се преобърнал и паднал в пропастта. 

Момчето е оставено за лекуване в МБАЛ-Пазарджик след направена интервенция и е без заплаха за живота.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР