16-годишният ученик, който в петък бе нападнат и намушкан три

...
16-годишният ученик, който в петък бе нападнат и намушкан три
Коментари Харесай

Бащата на намушкания ученик: След като е наръган в гърдите и корема, е удрян с юмруци в раната


16-годишният възпитаник, който в петък бе атакуван и намушкан три пъти с нож в центъра на София, е опериран в " Пирогов ", положението му е нормализирано и е настанен за лекуване в детското поделение. Това описа пред татко му Иво Вълков.

 16-годишен възпитаник е бил намушкан с нож в центъра на София Виж още

Нападението е станал в късния следобяд в последния работен ден от седмицата на улица " Пиротска " в региона на 18-то СУ. Кристиан и още едно момче са атакувани след замяна на реплики с трима души. По думите на бащата двама от тях са бежанци, а един български жител.

" Нападат сина ми и негови другари. Те са девойки и момчета от квартала, към десетина деца. Това става пред магазин до учебното заведение. След спречкването се разделят. През това време тримата нападатели се връщат до магазина, който е за сандвичи, единият прескача бара и взима нож ", описа Иво Вълков.

Собственикът на магазина се е опитал да вземе оръжието, само че не е съумял. След това тримата стартират да гонят компанията на сина на Вълков.

" Догонват ги и стартира ръкомахане с ножа по всички. Някои се разбягват, само че синът ми и още един негов другар не съумяват. Кристиан е наръган три пъти в гърдите и корема. Тук към този момент е неописуема свирепост. Третият нападател - българският жител, по информация се оказа, че е Ахмад Алгафари, племенник на Нидал Алгафари. Това са данните на очевидци ", добави бащата.

Кристиан е опериран, а другото момче е прегледано и освободено за домашно лекуване.

Екипът на bTV направи инспекция и бе доказано, че става въпрос за племенник на Нидал Алгафари. Версията на фамилията му обаче е, че той се е опитал да спре индивида с ножа. Тъй като не е открит като причинител е бил освободен от полицията.

" По моя информация той не е държал ножа, само че може би е бил най-агресивният. След нанесения побой синът ми е намушкан в гърдите и в профил в корема. Ахмад Алгафари вижда къде му е раната и стартира да го удря с юмруци там, без да стопира. Това са разказите на очевидци, които са дали показания ", добавя Иво Вълков.

Показания са дали повече от 10 души. Нидал Алгафари също е видян пред Трето районно ръководство, сподели още родителят на Кристиан. На сутринта Ахмад Алгафари е освободен. Според Иво Вълков обаче към този момент има опит за прикриване на истината, така като се оповестява единствено за двама арестувани.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР