16-годишната му дъщеря Маги и синът му Сава, който е

...
16-годишната му дъщеря Маги и синът му Сава, който е
Коментари Харесай

Дани Милев Разбра Току-Що, Побеля! Сполетя Го Кошмарът На Всеки Родител! Ето Снимки! Децата Му Са

16-годишната му щерка Маги и синът му Сава, който е на 18 година, са в разцвета на пубертета си и типично за днешните младежи - пороците не са им непознати. На Дани Милев нееднократно му се налагало да им избавя кожите от нелепи обстановки, само че най-вече го вбесявало, че не се преценяват със статута му на звезда. Пресен образец за своенравните характери и децата на композитора е развратното им държание, запечатано в фотографията към материала. На нея Маги се натиска с гаджето си край изоставена постройка, а брат й е награбил друго момиче, полуголо от кръста надолу. Компанията очевидно е добре почерпена с алкохол, защото се виждат празни бутилки, а момчето в средата целува бирено шише… Между другото същият младеж гордо е постнал в своя фейсбук профил фотография на цигара-марихуана с надпис:

„ Нека полетим “.



Според осведомени Дани Милев имал по-големи проблеми със сина си, в сравнение с с щерка си.

Сава попаднал в кофти компания, която освен развалила триумфа му в учебно заведение, само че и го забърквала единствено в каши. Откакто навършил пълноправие, ситуацията станало неконтролируемо, написа " Галерия. Близки до артиста обаче не се учудват от държанието на Сава, който съгласно тях е наследил напълно характера на татко си.

Припомняме, че Дани Милев лежа в пандиза в продължение на година и половина поради финансови закононарушения. През това време се роди синът му, а девет месеца откакто излезе на независимост, на бял свят се появи и щерка му. Според осведомени Дани забранил на Маги и Сава да гледат телевизия, до момента в който той е в Къщата на „ ВИП Брадър “, написа Блиц. Той се тормозил присъединяване му да не се отрази зле на така и така бунарските им характери. Пасивното държание на Милев и неналичието на позиция по каквито и да е проблеми в шоуто обаче го застраховат кавги.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР