16-годишната Мейси имала пред себе си цял живот. Но днес

...
16-годишната Мейси имала пред себе си цял живот. Но днес
Коментари Харесай

Момиче остави на майка си плашещо послание преди смъртта си, две думи биха стигнали, за да бъде спасена


16-годишната Мейси имала пред себе си цялостен живот. Но през днешния ден фамилията й си спомня с доста горест за нея, а тя не е сред живите. Нещастието е още по-голямо, тъй като биха стигнали единствено две думи, с цел да бъде момичето избавено.

Мейси била едвам на 16, когато решила, че не си коства да живее повече. Преди самоубийството оставила обръщение на майка си. За страдание тя го намерила едвам след гибелта на щерка си. Семейството на момичето не предполагало, че то е в тежка меланхолия, написа The Sun.

“Не бих си и помислила, че мисли за самоубийство. Бяхме си доста близки. Мислех, че си споделяме всичко, споделя обезверената майка. Заедно с щерка си и сина си Оливър тя възнамерявала фамилна отмора и всички сякаш били щастливи.

След трагичната гибел на момичето майката намерила в стаята й лист хартия, на който било написано: „ Аз съм добре “. Ако обърнела листа, обаче, посланието било напълно друго – помогнете ми!





„ Две думи стигаха, с цел да бъде детето ми избавено, в случай че го бях намерила този лист по-рано, щях да се замисля “, споделя през сълзи почернената майка.

Когато щерка й изчезнала, тя я оповестила за търсене, до момента в който няколко часа по-късно служителите на реда не разкрили обесеното момиче.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР