16-годишен заподозрян, обвинен в блъскане на баба надолу по стъпалата

...
16-годишен заподозрян, обвинен в блъскане на баба надолу по стъпалата
Коментари Харесай

Семейство на баба, нападната на стъпалата на църквата, взривява законодателите, защото не търсят отговорност от престъпниците

16-годишен обвинен, упрекнат в боричкане на баба надолу по стъпалата на църквата и ровене в чантата й, беше задържан Четвъртък, заяви полицията в Ню Йорк.

Жертвата, която беше разпозната от фамилията си като 68-годишната Ирен Талиамбурис, беше бутната толкоз мощно, че излетя във въздуха и се приземи по тил, демонстрира видеозапис от службите за сигурност.

Според фамилията й тя е получила фрактура на черепа и насинено око и до момента в който се е гърчила от болежка, обвиненият е откраднал 300 $, мобилния й телефон и колата й, преди да избяга от местопроизшествието отвън гръцкия православен храм Свети Димитър Църква в Куинс, Ню Йорк, в неделя.

„ Съкрушени сме даже да си представим болката, която тя изпитва, откакто беше съборена от стълбите на църквата, удряйки тила си в бетона, до момента в който това циничен човек, без да се преценява с живота, я атакува и взе всичките й движимости и колата й ", се споделя в изказване на фамилията й.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР