15 минути след полунощ, в района на кръстовището на бул.

...
15 минути след полунощ, в района на кръстовището на бул.
Коментари Харесай

МВР с официална информация за тежката катастрофа в София

15 минути след среднощ, в региона на кръстовището на бул. " К. Величков " и ул. " Русе " е станала тежка злополука, при която са починали двама души, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

По първични данни, от ул. " Мелник " към булеварда се движел лек автомобил, със софийска регистрация. На пешеходна пътека в региона на кръстовището настава пътен случай с пресичащите от ляво на дясно двама души – жена и мъж, на 23 години, които са починали. Малко по-късно автомобилът се е блъснал в железен дирек вдясно, по посока на придвижването.

Шофьорът, на 19 години, който е имал брошура неотдавна, е арестуван в Трето РУ-СДВР.
Няма данни да е имало гонка. На водачът са осъществени проби за алкохол и опиати, надлежно са негативни.Това съобщи Борислав Михайлов, контрольор в Пътна полиция Столична дирекция на вътрешните работи.

Михайлов разяснява, че в случай, че полевите проби за алкохол и опиати са негативни, не е нужна кръвна проба. По думите му при нужда може да се направи кръвна проба, само че това преценят проверяващите.

“Не е открито с каква скорост е карал. Това занапред ще се открива по досъдебното произвеждане ”, посочи Михайлов.

Инспекторът от Пътна полиция изясни, че “автомобилът се е движил тази нощ в 00:15 часа по бул. “Сливница ” от ул. Мелник към бул. “Константин Величков ” и в региона на кръстовището с ул. Русе блъска пешеходците, които пресичат от ляво на дясно по посока на придвижването, където настава и гибелта им. Пешеходците най-вероятно са били дружно. Установено е момчето, а самоличността на момичето към момента се открива ”, уточни той.

Предстои изясняване на всички условия по случая.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР