15-и месец продължавам да съпреживявам трагедията от 14 април миналата

...
15-и месец продължавам да съпреживявам трагедията от 14 април миналата
Коментари Харесай

Кой е виновен за катастрофата с участието на Лютви Местан?

15-и месец не преставам да съпреживявам нещастието от 14 април предходната година. Няма да поема върху себе си непозната виновност и грях. Така Лютви Местан разяснява преди ден в ефира на утринния блок на bTV злополуката с негово присъединяване, в която почина дете. Припомняме, че следствието по случая завърши, а другият обвинен поради случая е бащата на починалото бебе - Юсеин Тефик.
Според Местан, Юсеин Тефик е същинският извършител на злополуката, само че водачът на партия ДОСТ смята, че прокуратурата си е затоврила очите за това.
Адвокатът на Юсеин Тефик, Николай Димитров, съобщи в ефира на малкия екран през днешния ден, че четирите тежки наказателни постановления, които неговият клиент има, са за превишена скорост. Стана ясно, че през годините Тефик е имал 18 нарушавания за превишена скорост.
Адвокатът разяснява, че няма доказателства за привличане на Тефик под наказателна отговорност. Николай Димитров е уверен, че Юсеин Тефик ще бъде почтен. По думите на бранителя няма да бъде отнета шофьорската брошура на Тефик. На моя клиент му е повдигнато обвиняване единствено тъй като се споделя Юсеин Тефик. Ако някой политик има проблем с други политици - те се вземат решение по различен метод, означи още юристът.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР