15-годишно момиче е изчезнало безследно в Берлин. Ребека последно е

...
15-годишно момиче е изчезнало безследно в Берлин. Ребека последно е
Коментари Харесай

12-и ден търсят в Германия безследно изчезнало момиче

15-годишно момиче е изчезнало безследно в Берлин. Ребека последно е забелязана, когато си е тръгнала от вкъщи на по-голямата си сестра и брачна половинка й в регион " Нойкьолн ".

Разследващите не имат вяра момичето към момента да е живо и допускат, че е станало жертва на закононарушение, заяви " Билд ".

3 дни след изгубването на Ребека другата й сестра - Вивиен, провежда акция в Инстаграм за търсене на изчезналото момиче. Поканата й е да обикалят с колела. Първоначално в търсенето се включват 15 души, половината от тях обикалят пешком. В идващите акции участващите доближават 70. Раздават плакати с облика на ученичката. Кампанията по търсене се уголемява, координира се на улица в южната част на Берлин, където Ребека живее и върви на учебно заведение. Вивиен взе участие в търсенията, като носи детето си на тил.

Полицийски хеликоптер също е търсил изчезналото момиче.

Родителите на Ребека споделят, че не е имала другар. Била е срамежлива, само че жизнерадостна.

Единственият обвинен за изгубването на момичето е бил брачният партньор на сестра й Джесика, в чийто дом е била последно. Полицията няколко пъти е претърсвала къщата им, само че никакви следи не са довели до Ребека. Семейството стои зад младия мъж.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР