15-годишно момче колабира след употребата на райски газ в комбинация

...
15-годишно момче колабира след употребата на райски газ в комбинация
Коментари Харесай

Започва проверка по казуса с колабиралия след алкохол и райски газ младеж в Правец


15-годишно момче колабира след използването на божествен газ в композиция с алкохол в Правец.

Вчера вечерта синът на Елица Йорданова излиза с другари, с цел да се разноски. Малко преди вечерния му час, детето стопира да подвига телефона си.

„ В 2 без 20 телефона подвигна дежурната в Спешна помощ и ни изясни в какво положение е той. Отидохме в незабавното и го заварихме като парцалена кукла. Неадекватен, повръщащ, размахващ неконтролируемо ръце и крайници. Това е панорама, която на никой не поисквам, тъй като то наподобява ужасно “, сподели пред bTV майката на момчето.



От Правец детето е превозено с кола за спешна помощ до токсикологията в „ Пирогов “, където откриват огромно количество алкохол в кръвта. Негови другари описват, че до това положение момчето е стигнало след приложимост на алкохол и божествен газ в локално заведение.

Управителят на заведението отхвърля момчето да е употребявало алкохол и божествен газ в заведението му

„ Видях едно дете извън пред заведението. беше полузаспало. Може би е пийнало алкохол. Къде е пило, не знам. Със сигурност не е купило алкохол и божествен газ при нас “, твърди той.



Детето е влезнало в дискотеката с подправена декларация. В телефонен диалог кметът на града Румен Гунински съобщи, че не знае дали в заведението се използва божествен газ. По думите му притежател на дискотеката е дамата, с която живее, а шеф – синът му.

Кметът на община Правец отхвърли да беседва с екипа ни онлайн. Негов чиновник съобщи, че в общината не е постъпвал сигнал за случая.

Полицията ревизира случая, ще бъдат конфискувани и камерите в дискотеката. Оттам споделят, че би трябвало да сформират акт на майката на момчето, тъй като законът го изисква.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР