15-годишната Радост Жечкова има нужда от помощта на всички ни!

...
15-годишната Радост Жечкова има нужда от помощта на всички ни!
Коментари Харесай

Зов за помощ: 15-годишната Радост Жечкова се бори с коварната диагноза ”Сарком на Юинг”


15-годишната Радост Жечкова има потребност от помощта на всички ни! Момичето се бори с диагнозата " сарком на Юинг ", осведоми Българска национална телевизия.
" Всичко стартира през октомври - изпитвах болежка при каквато и да е работа, при естествени придвижвания. Нещата бързо ескалираха досега, в който ми беше мъчно да вървя и от време на време да дремя. Срещахме се с извънредно доста доктори, които не съумяха да диагностицират казуса, общо взето взеха решение, че е поради растежа, поради възрастта ", описа в " Денят започвя " самата Радост, която сега е на лекуване в Истанбул.
" На 8 март след ядрено-магнитен резонанс на засегнатата област бяхме изпратени на биопсия със подозрение за синдром на Юинг ", продължи описа майката на Радост - Деница Маринова.
След съвещания с доста експерти родителите на 15-годишното момиче взимат решение то да се лекува в Истанбул, където диагнозата е доказана.
" Беше ѝ направена интервенция по неотложност, трябваше да се възвърне и нямаше по какъв начин да се приберем в България, пък и не можеше да пътува или лети с поставения имплант ", добави майката.
За лекуването на Радост фамилията е стартирало дарителска акция, която е към фондация " Павел Андреев ".
Може да помогнете и на дарителската сметка:
Denitsa Yankova Marinova BG20RZBB91551013058788
BIC: RZBBBGSF
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР