15-годишен младеж е хванат на място от служители на отдел

...
15-годишен младеж е хванат на място от служители на отдел
Коментари Харесай

Хванаха младеж, разпенил фонтана пред театъра в Ловеч

15-годишен юноша е заловен на място от чиновници на отдел " Контрол и сигурност " в Ловеч да изсипва перилен препарат във фонтана пред театъра в града.

Това е станало в 22.03 часа на 14 юни 2022 година, откакто жител е подал сигнал за вандализма. Заснет е и видеоклип с нарушаването, оповестиха от Община Ловеч.

На място е дошъл и полицейски автопатрул. Младежът е признал какво е направил и е посочил къде е шишето с препарата. Отведен е в полицията, където е извикана майка му и по-късно е освободен. Днес с момчето ще бъдат извършени диалози поради държанието му.

От Община Ловеч обръща внимание, че сходни вандалски актове посредством перилни препарати повреждат помпите на фонтана, а ремонтът е безценен. Днес се прави разчистване на фонтана.

Кметът Корнелия Маринова разяснява случая като израз на доста невисок морал и липса на обикновено образование. " Направихме фонтаните с цел да радват жителите и най-много децата, а не да се хвърлят вътре препарати или камъни. Благодаря на жителите, които са реагирали незабавно и по този начин стигнахме до нарушителя. Силно се надявам родителите и на останалите деца да извърнат особено внимание да пазим издигнатото - фонтани, пейки, дръвчета, детски площадки. Ние ще продължим да разхубавяваме нашия обичан град, само че би трябвало да спре този вандализъм ", акцентира тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР