15-годишен е в Пирогов след побой в София. Момчето е

...
15-годишен е в Пирогов след побой в София. Момчето е
Коментари Харесай

Девойка в основата на грозния побой в София?

15-годишен е в " Пирогов " след побой в София. Момчето е нападнато през вчерашния ден към 12:30 ч. на обяд, когато  излиза от вкъщи си, с цел да отиде на съревнование по британски. Нападнали са го младежи с маски, виждали са се единствено очите им. Няколко дни преди побоя деветокласникът Андрей се скарал с бившето си гадже. Момичето учело в прилежаща паралелка, където бил един от най-хубавите ѝ другари Ясен, научили проверяващите. Предполага се, че младежът решил да мъсти за отношението на Андрей и го повикал на среща в петък.

Там обаче цъфнал с 6-7 момчета, написа " Телеграф “. " Добре, че се оказах инцидентно там, другояче не знам какво щеше да стане, разтървах ги “, споделя и Желяз Турлаков. В събота обаче синът му тръгнал на изпит по британски. Тъкмо излязъл от блока си, минал през близката градинка и върху него се нахвърлили двама маскирани. Ритали го и го удряли в главата. Наблизо имало човек, който се развикал и нападателите избягали.

Полицията търси записи от камери, с цел да разпознае касапите. " Синът ми е в устойчиво положение. Има комоцио, хематом на главата, счупено ухо, следи от побоя. Настанен е за наблюдаване в " Пирогов “. Изживява голям стрес и е в потрес “, споделя още Турлаков. Допълни, че в случай че откри записи от побоя, ще ги даде на Министерство на вътрешните работи и ще търси правосъдна отговорност от отговорните.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР