15 г. затвор при първоначален строг режим за 36-годишен мъж

...
15 г. затвор при първоначален строг режим за 36-годишен мъж
Коментари Харесай

15 г. затвор за мъж, опитал да убие с нож жена в Плевенско

15 година затвор при първичен непоколебим режим за 36-годишен мъж поради опит за ликвидиране и безчинство при рисков рецидив, постанови Плевенският областен съд. Обвинителният акт на Плевенската окръжна прокуратура е за две закононарушения - опит за съзнателно ликвидиране и безчинство, отличаващо се с извънреден цинизъм и смелост.
Според събраните доказателства по делото вечерта на 8 ноември 2019 година мъжът с букви М.Л. и дамата, с която живеел на фамилни начала в с. Крушовене, имали посетители. В късните часове след приложимост на алкохол мъжът се качил в кола дружно с дамата. Подкарал с доста висока скорост и рискови маневри из селските улици. Изплашена, дамата съумяла да отвори вратата на колата. Скочила в придвижване и избягала. Докато я издирвал из Крушовене, обвиненият срещнал мъж и без причина му нанесъл побой.
Когато се прибрал вкъщи, М.Л се нахвърлил със мощни удари върху дамата пред гостите. Един от тях опитал да го спре, само че отнесъл пердах. При абсурда М.Л. пробол с нож дамата. Пробвал и повторно да забие острието в нея, само че гостите осуетили офанзивата.
Присъдата на Плевенския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния във Велико Търново.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР