14-годишно момиче, което преди четири години изчезва от дома на

...
14-годишно момиче, което преди четири години изчезва от дома на
Коментари Харесай

Момиче, изчезнало преди 4 години, пристигна в полицейско управление

14-годишно момиче, което преди четири години изчезва от вкъщи на родителите си във Финикс – столицата на американския град Аризона, през днешния ден е живо и в положително общо положение.

18-годишната към този момент Алис Навара сама пристигнала в полицейското ръководство на малко градче в Монтана, оказала извънредно подпомагане и помолила да бъде извадена от листата на търсените лица.

То е изчезнало в малко планинско село със 125 поданици

На 15 септември 2019 година тя оставила записка, преди да напусне дома си: „ Избягах. Ще се върна. Кълна се. Съжалявам. "

В продължение на четири години обаче родителите на детето с аутизъм не знаят дали то към момента е живо. В отчетите за него написа, че макар нарушаванията в развиването си то може да поддържа връзка добре.

„ Уверени сме, че индивидът, с който разговаряхме, е Алисия Наваро. Тя е в сигурност, наподобява здрава и щастлива “, разяснява на конференция представител на полицията. Родителите ѝ са били осведомени неотложно.

Случаят продължава да се проверява

Полицията към момента проверява събитията към нейното изгубване и случилото се през последните четири години. Според една от версиите изгубването на момичето може да е било обвързвано с другари, с които се е срещнало онлайн.

„ Мисля, че към момента всичко е доста рано в нейния развой на излекуване. Къде ще остане, зависи от нея, а ние ще ѝ помогнем по всевъзможен вероятен метод, с цел да сме сигурни, че е в най-хубавата обстановка ", споделя лейтенант Скот Уейт.

Майката на Алисия разгласява видео в сряда, в което споделя, че е същинско знамение, че щерка ѝ се е появила. „ Важното е, че тя е жива. Има чудеса. Никога не губете вяра и постоянно се борете “, споделя Нунес.

Срещата сред майка и щерка след четири години е прочувствена. Тийнейджърката уверила майка си, че е добре и се извинила неведнъж за болката, която е предизвикала, разяснява „ Ню Йорк Поуст “.

Алисия помолила за усамотение. Засега е поискала да остане в Монтана.

„ Колкото и да ни се желае да кажем, че това е краят, това евентуално е единствено началото и не е ясно до каква степен ще стигне това следствие “, споделя лейтенант Скот.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР