14-годишният син на Димитър Рачков е копие на майка си

...
14-годишният син на Димитър Рачков е копие на майка си
Коментари Харесай

Ето го порасналото момче на Димитър Рачков

14-годишният наследник на Димитър Рачков е копие на майка си Христина Апостолова, основна сценаристка на „ Откраднат живот”. Момчето също се изявяваше в сериала, само че още преди години разреди появите си поради учебното заведение. Младежът живее с майка си, нейния мъж –продуцента Евтим Милошев и брат си Петър.

В събота фамилията обядва в новооткрития ресторант на Хилда Казасян дружно с Владо Пенев, Марта Вачкова и фамилиите на Захари Бахаров и Теодора Духовникова. Пенев увековечи сбирката, само че по-късно изтри фотографията, макар че се похвали обществено в „ Маскирания певец” какъв брой добре си е прекарал при Казасян. Той въпреки всичко остави фотографията с децата, на която с изключение на Митко-над седналия Пенев са още брат му Пепе, децата на Бахаров Максим и Кая и дъщерята на Теодора Духовникова Ема.

на Окт 17, 2020 в 6:59 PDT

Апостолова е била брачна половинка на музиканта Димо от група „ Пиф”. Двамата се женят на млади години, само че бързо се разделят, защото "гледат в разнообразни направления ", както по-късно изяснява Христина. После Апостолова ражда дете от Димитър Рачков, а през днешния ден тя също е удовлетворена от живота си с продуцента Евтим Милошев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР