14-годишна християнка в Пакистан избяга от своя похитител, който многократно

...
14-годишна християнка в Пакистан избяга от своя похитител, който многократно
Коментари Харесай

14-годишна християнка в Пакистан е била изнасилвана и карана да проституира

14-годишна християнка в Пакистан избяга от своя грабител, който неведнъж е изнасилвал момичето, съобщи Aleteia.org.

Майра Шахбаз е избягала от вкъщи на Мохамад Накаш, който съгласно съда в Лахор е неин легален брачен партньор. След бягството си младото момиче е отишло в полицейското ръководство, с цел да даде показания.

По време на разпита е станало ясно, че мъжът неведнъж е изнасилвал 14-годишното момиче, като даже е заснемал с камера половите закононарушения. Шахбаз е била държана като пленник в дом в град Файсалабад. Освен това е била принудена от мъжа да проституира. След бягството Накаш е заплашил нея и нейното семейство с ликвидиране.

Благотворителната организация „ Помощ за Църквата в нужда” (ACN) е получила копие от показанията на младото момиче в полицията, в които тя разказва жестокостите, които е претърпяла в плен. Семейството ѝ желае похитителят Мохамад Накаш да бъде задържан. Момичето е толкоз травмирано, че даже не може да приказва. Пакистанска неправителствена организация оповестява, че всяка година най-малко 1000 дами (с вяра християнство или индуизъм) са отвличани и принуждавани от своите мюсюлмански похитители да одобряват исляма, с цел да се омъжат за похитителите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР