14 часа след края на едно от най-масираните и директни

...
14 часа след края на едно от най-масираните и директни
Коментари Харесай

14 часа след атаката на Иран срещу Израел: И двете страни отчитат, че са постигнали целите си

14 часа след края на едно от най-масираните и директни набези с дронове от Иран към Израел – жертви няма, ранено е единствено едно 7-годишно дете, което към този момент е оперирано.

При офанзивата, траяла към пет часа, 99% от изстреляните ракети и дронове бяха прихванати от Израелската защита и военните елементи на Съединени американски щати, Англия и Франция, който са ситуирани в района.

Според нея Иран се нарежда по радикално друг метод в Близкия изток

Както Израел, по този начин и Иран оповестиха, че са изпълнили задачите си. Първите са посочили добра отбрана, а вторите – добра офанзива.

Припомняме, че през последните дни имаше доста знаци, които предвещаваха ескалацията на напрежението в Близкия изток.

Всички страни в района следва да се въздържат от по-нататъшна приложимост на мощ, написа в позиция на президента

Иранският външен министър през днешния ден съобщи, че страната му е уведомила своите съдружници в района 72 часа преди нападението.

Напрежението в района остана високо. Израел се закани с ответен отговор, а Техеран – с нови офанзиви, в случай че има подобен.

Тази заран служебният министър председател Димитър Главчев е свикал работно заседание

Световните водачи приканиха и двете страни за възпиране – Вашингтон към Израел, а Турция към Техеран.

 Севда Шишманова за офанзивата на Иран против Израел: Не е проведена за няколко дни 120 минути 3 мин. Севда Шишманова за офанзивата на Иран против Израел: Не е проведена за няколко дни  Румен Радев следи със угриженост развиването на спора в Близкия изток България 2 мин. Румен Радев следи със угриженост развиването на спора в Близкия изток  Министерски съвет за офанзивата на Иран против Израел: Няма опасност за сигурността на България Светът 2 мин. Министерски съвет за офанзивата на Иран против Израел: Няма опасност за сигурността на България  Севда Шишманова за офанзивата на Иран против Израел: Не е проведена за няколко дни 120 минути 3 мин. Севда Шишманова за офанзивата на Иран против Израел: Не е проведена за няколко дни  Румен Радев следи със угриженост развиването на спора в Близкия изток България 2 мин. Румен Радев следи със угриженост развиването на спора в Близкия изток  Министерски съвет за офанзивата на Иран против Израел: Няма опасност за сигурността на България Светът 2 мин. Министерски съвет за офанзивата на Иран против Израел: Няма опасност за сигурността на България
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР