14 български щурмови самолета Су-25 са закупени от страни на

...
14 български щурмови самолета Су-25 са закупени от страни на
Коментари Харесай

14 български Су-25 са закупени от страни на НАТО и предадени на Украйна

14 български щурмови самолета Су-25 са закупени от страни на НАТО и предадени на Украйна. Това излиза наяве от обява на организация, отдадена на въоръженията, които е получил Киев от началото на войната.

Сметките се основават на данни от холандския уеб страница за отбранителни разбори и военни проучвания Oryx, като се отбелязва, че цифрите могат да бъдат приблизителни и не могат да бъдат без значение тествани, написа Блумбърг. Възможно е те да включват детайли, които са обещани, само че не са доставени, а други детайли, които не са включени, може да са доставени, само че да не са оповестени обществено.

Съюзниците на Украйна са дали над 4000 бронирани машини, артилерийски установки, самолети и други оръжейни системи, с цел да оказват помощ на Киев да се бори с Русия, а в този момент най-мощните членове на НАТО изпращат още оръжия, напомня организацията.

След месеци на нерешителност, в събота Обединеното кралство съобщи, че ще даде на Киев танкове Challenger 2, които са едни от най-мощните съществени бойни танкове на НАТО. Това последва изказванията на Франция, Съединени американски щати и Германия, че ще дават на Киев бойни машини, и увеличи натиска върху държавните управления да дават на Украйна повече от най-хубавите бронирани машини на алианса, предопределени за заличаване на други танкове и за отвоюване на територия от съперника.

Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР