136-те зрелостници от земеделската професионална гимназия в Сандански се сбогуваха

...
136-те зрелостници от земеделската професионална гимназия в Сандански се сбогуваха
Коментари Харесай

Красота, емоции, магия! 136 зрелостници от Земеделската гимназия в Сандански превърнаха сбогуването с училищното знаме в истински спектакъл

136-те зрелостници от земеделската професионална гимназия в Сандански се сбогуваха с учебното знаме, класните стаи и обичаното учебно заведение. Емоционалното преброяване от 1 до 12 отекна в клас, а по-късно и улиците на курортния град оживяха, ставайки очевидци на екзалтираните възгласи на порасналите девойки и момчета от гимназията.

Тъпани и зурни нарушиха градската тишина, възбуждайки учебни мемоари у всички минувачи, приветствали рейда на девойките и момчетата.Само единствено след броени дни зрелостниците ще облекат формалните си тоалети за бала, след който стартира новият стадий от живота им -на зрели хора, които отговорно ще поемат по пътя си.

Гениални хрумвания за прощаване с учителите си, думи подредени в рими, прелестни послания и признателност прозвучаха по време на тържествената гала в двора на гимназията. Сълзи от неспокойствие по лицата на учителите им и класните ръководители на учениците от випуск 2023, белязаха специфичния ден.

Пожелания за попътен вятър в живота насочиха преподавателите и шефът на учебното заведение Емил Терзийски, който бе неразделно до зрелостниците освен по време на образователния им развой, само че и през вчерашния ден, когато страстите заеха връх.

Терзийски поведе и огромното празнично хоро " на изпроводяк ", в което решително стъпваха всички зрелостници.

Младост, хубост, магия -такава бе ситуацията в Земеделската гимназия, възпитала прелестни младежи, готови за новия житейски взлом.

Пожелаваме им от сърце да са здрави и щастливи! Нека нищо в живота им не стопира порива към висините, към които всеки от тях се стреми. Нека фантазиите им станат действителност, а любовта да бъде неизменим сателит в живота им! Весел и прелестен бал им пожелава от сърце екипът на Struma. com!

Създавайте мемоари, пишете личната си история за другарство и обич...! Честито довеждане докрай!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР