13 юни, 2013-а. Само дни след като празнува абитуриентския си

...
13 юни, 2013-а. Само дни след като празнува абитуриентския си
Коментари Харесай

8 години от жестокото убийство на красивата Стефка, погубена от ревнивия си бивш приятел

13 юни, 2013-а. Само дни откакто чества абитуриентския си бал, Стефка Маджарова намира гибелта си. Неин главорез се оказва бившето ѝ гадже Владимир. След редица жестоки кавги и безумна ревнивост, той взема решение, че в случай че няма да я има, то това право няма да има никой различен. Родителите на Стефка научават от служители на реда и потъват в тъга.

18-годишната Стефка Маджарова учила в СОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ в пловдивския квартал „ Смирненски “. Обичайно, през лятната почивка ходела на посетители на баба си в Ивайловград. Точно там през 2010 година се срещнала с Владимир Костадинов. Ученичката се влюбила в 22-годишния юноша и връзката им потръгнала, напомня Марица. Малко по-късно на рождения си ден го показала на родителите си. Владимир бил незает. Стефка разговаряла с татко си да го вземе на работа и да подкрепя земеделската му активност. Така и станало. Младежът си изкарвал прехраната като общ служащ и по този начин бил още по-близо до фамилията на обичаната си. Така минали 2 години. През 20212-а все по-голямо място във връзката на влюбените заемали кавги и кавги, най-много предизвикани от неконтролируемата ревнивост на Владимир. Той непрекъснато я следял къде, с кого и какво прави, звънял й непрекъснато по телефона, пишел й в обществените мрежи, постоянно ходел в учебното заведение й. Стефка към този момент не издържала на този тормоз и взела решение да се разделят. Разбирайки през какво минава щерка му и на какво е кадърен Владимир, татко й го освободил от работа.

Двойният удар, който 22-годишният юноша понесъл, най-много раздялата, единствено го озлобил. Не желал да одобри, че към този момент не е преди всичко в сърцето на красивата Стефка Маджарова, и траял още по-интензивно да я тормози и тормози. Непрекъснато и когато и да е на денонощието й пишел, търсел я в дома й, звънял по телефона. В този интервал обаче момичето, което към този момент е 11. клас, се среща с друго момче в интернет - Пенко от Кричим. Владимир бързо научил за новото запознанство и за срещите им, което го озлобило до краен лимит. Вече някогашният на Стефка бил твърдо решен да съблюдава правилото на ревността - или си с мен, или с никого. Следял ученичката, питал свои познати и другари по кое време се среща с новия си любим, с цел да ги тормози и да се опита по някакъв метод да си я върне, колкото и невероятно да изглеждало това.

Една вечер Владимир наблюдавал двойката до Кричим. Изненадал ги, държал се нападателно и спретнал нечовечен скандал. Държал сметка на Стефка за какво се среща с различен, в случай че  той я обича и желае да е с него. Набезите му зачестявали и придобивали все по-грозна форма. Ревността на Владимир достигнала връхната си точка в първите месеци на 2013 година. През май отишъл на полето при бащата на Стефка и го помолил да го вземе отново на работа, тъй като нямал пари. Той се смилил над него, тъй като, макар минусите си, бил извънредно работлив. В началото на юни даже му дал да кара и да употребява при потребност неговия " Опел ".

Междувременно Стефка чества абитуриентския си бал със своите съученици и наподобява извънредно щастлива. Ревнивецът продължавал да звъни. Изпращал на Стефка есемеси, в които я упреквал, че е избрала да има връзка с " диви селяни ", имащи единствено полови планове. Пишел й, че той бил най-подходящ за нея, че е индивидът, който постоянно ще я обича и ще се грижи за нея. В същото време я обиждал най-безцеремонно - твърдял, че трябвало да намерения малко, тъй като била жена, а се държи като " ку*ва ".

13 юни се оказва съдбовен за абитуриентката. Тогава Владимир изпраща последния си SMS към някогашната си другарка. Съобщението до Стефи било, че търпението му е свършило. Момичето даже не подозирало какво в действителност значат тези думи.

Владимир получи 19 години затвор за убийството на Стефка
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР