13 италиански , които пoпуляризирали в социалните мрежи тезите си,

...
13 италиански , които пoпуляризирали в социалните мрежи тезите си,
Коментари Харесай

Лекари пред отнемане на права заради фалшиви новини за ваксините и COVID-19

13 италиански, които пoпуляризирали в обществените мрежи тезите си, че COVID-19 е единствено прост грип, и че имунизациите против него са рискови, ще бъдат глобени, оповестява.
Шефът на италианския лекарски медал Антонио Маджи заяви пред медиите, че поради техните спонтанни изявления в обществените мрежи и малкия екран и с лансираните подправени вести, те са обект на следствие и ще бъдат глобени.
 Фалстарт на имунизирането в Италия и Испания Фалстарт на имунизирането в Италия и Испания
Италия ще закъснее с началото на имунизационната акция заради съществени логистични проблеми. Пратка от 470 000хиляди дози от ваксинат...
Причината е, че с изказаните си тези заблуждават хората.
Наказанието ще бъде от предизвестие до прекъсване на правата за практикуване на лекарската специалност за избран интервал.
Лекарският медал в Рим разгласи, че трима от въпросните лекари в телевизионни излъчвания и в обществените мрежи изказали позиции срещу ефикасността на имунизирането и че сигналите до управляващите пристигнали от страна на сътрудници на лекарите и от жители. За тримата доктори следва към момента да се реши по какъв начин да бъдат глобени.
Процедурата в тези случаи изисква лекарите под следствие да оправдаят тезите си, представяйки научна обосновка в тяхна отбрана.
 Италия вкарва нови ограничаващи ограничения за празниците Италия вкарва нови ограничаващи ограничения за празниците
Правителството на Италия вкарва нови ограничаващи ограничения за Коледните и Новогодишните празници. Те ще важат на територията на цялата с...
Междувременно Здравните служби в Торино оповестиха, че са санкционирали доктор, работещ като персонален доктор, с орязване на заплатата с 20 на 100 за пет месеца. Вината му е в това, че всявал паника, защото в обществените мрежи разпространявал теории срещу съществуването на пандемията и против ефикасността на имунизациите, като твърдял, че имал информация за това от източници от Пентагона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР