13-годишното момиче е настанено в Отделението по реанимация с травми

...
13-годишното момиче е настанено в Отделението по реанимация с травми
Коментари Харесай

Блъснаха две деца на пешеходни пътеки в Сливен, едното е в реанимация

13-годишното момиче е настанено в Отделението по реанимация с контузии на глава, рамо и таз. Другото потърпевшо при удар на пешеходна пътека дете, 11-годишно момче, е получило комоцио и е настанено в Отделението по неврохирургия. Състоянието на децата е положително, оповестяват от регионалната болница.

Общо 20 души са ранени при 19 тежки произшествия през последното денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. При пътнотранспортните катастрофи няма починали.

В София са станали три тежки и 21 леки ПТП. Трима души са потърпевши, няма починали.

От началото на месеца са станали 547 произшествия, при които са починали 35 души, а потърпевшите са 699. От началото на годината злополуките са 6391, при тях са са починали 487 души, а ранените са 8335.

На автомагистрала " Тракия " придвижването при Мухово посока Бургас се реализира с нараснало внимание заради обезопасяване на пътния сектор в спешната лента.

На автомагистрала " Хемус " придвижването в тръбите в посока Варна на тунела " Топли дол " и " Правешки ханове " е лимитирано заради главен ремонт. Движението се реализира в двете посоки в тръбите в посока София.

На автомагистрала " Марица " придвижването от 27+100 км до 29+750 км, в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", и от км 29+100 км до 31+900 км, в посока София, се прави единствено по изпреварващата пътна лента заради влошеното положение на пътната настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и е въведено поетапно ограничаване на скоростта до 70 км/час.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР