13-годишно момиче е пострадала при тежката катастрофа в Криводол, съобщиха

...
13-годишно момиче е пострадала при тежката катастрофа в Криводол, съобщиха
Коментари Харесай

Кошмар на Коледа! 13-годишно момиче е пострадало при тежката катастрофа в Криводол

13-годишно момиче е потърпевша при тежката злополука в Криводол, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Малолетната Десислава от същия град е настанена в с натъртвания региона на гръдния панер в хирургичното поделение на МБАЛ „ Хр.Ботев”. Момичето е без заплаха за живота.
Както първо BulNews.bg заяви, тежката злополука стана през вчерашния ден вечерта в Криводол. Лек автомобил „ Рено Клио “ със софийска регистрация се е размаза навръх моста, който води от центъра на града към гарата. Френското возило първо се е блъснало в парапета и това го е избавило да не падне в канала. Преди това колата е помела и 1 железен дирек на улично осветяване.
Зад кормилото на возилото била 20-годишната Памела Й.Й. от София, която е получила охлузни рани и натъртвания в региона на гърба, прегледана е в незабавното и е освободена. В автомобила пътувало и още едно момиче Мирослава, която е без съществени пострадвания.
Пробата за алкохол на шофьорката е негативна. Причината за злополуката е несъобразена скорост. Щети по колата са на стойност 1500 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР