13- годишната дъщеря на Анелия и Коко Динев е заприличала

...
13- годишната дъщеря на Анелия и Коко Динев е заприличала
Коментари Харесай

Шок! 13- годишната дъщеря на Анелия напомпа джуки! СНИМКА:


13- годишната щерка на Анелия и Коко Динев е замязяла на 30- годишна кака! Ивон към този момент върви тежко гримирана, а за похлупак е напомпала и джуките!

Фолк певицата неотдавна се похвали в обществените мрежи с метаморфозата на единственото си дете, само че почитателите не останаха очаровани. Повечето недоумяват по какъв начин по този начин е разрешила на малолетната си щерка да се докара до тип, който повече подхожда на зряла жена, в сравнение с ученичка.

Ивон несъмнено е наследила хубостта на известната си майка, само че очевидно много се е разбързала да порасне. Бащата Коко Динев пък в никакъв случай не не разрешава нищо на огромното си дете. Анелия признава, че предприемачът доста я лигави и по тази причина щерка им е станала капризна. Бременността на певицата била доста тежка, като през множеството време била на легло.
Анелия сама се похвали с смяната във външността на щерка си
После след развода, Коко Динев се стараел да компенсира Ивон, че изоставил фамилията. Гледал да угажда на огромната си щерка, с цел да не страда от обстоятелството, че татко й не живее с тях. Ивон е най- огромната уязвимост на предприемача, а подаръците му към нея за повече от великодушни, което постоянно му докарваше следващия фамилен скандал с Емилия.

Бизнесменът подари на щерка си имот в Драгалевци, където Анелия построи луксозна къща за двете. Подаръкът за милиони обаче тотално вбесил Емилия и забил следващия гвоздей в ковчега на фамилния им живот.

Освен хубостта на майка си, Ивон има упоритости да наследи и специалността й. Анелия не е очарована от този факт, защото знае какъв брой е тежък животът на изпълнителите у нас. Но се надява, че като порасне, детето й ще си избере друга специалност, която да й разреши да има по- спокоен живот.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР